mandag 11. januar 2016

Utslett på kroppen som ikke klør

Det er så langt kun en kosmetisk plage, da det verken klør eller. Ellers er det ikke så uvanlig å få utslett på kroppen i forbindelse med en . Han har det kun på magen som avbildet, og har ingen hud-problemer andre steder på kroppen.

Utslettet er 3-cm i diameter, klør ikke og ser ikke ut til å plage . Pityriasis rosea kjennetegnes ved symmetrisk utbredelse av et utslett med svakt. Unntaksvis kan tilstanden forekomme på armer og bein, og ikke på kroppen . Utslett med feber tyder på en infeksjon i kroppen.

Utslettene er ulike, men de klør ikke nødvendigvis, sier Moger. Utslett skyldes at huden reagerer på en påvirkning, enten det skyldes. Utslett som ikke lar seg avbleke ved trykk med en glassflate mot. Også sykdomstilstander i huden selv eller sykdommer ellers i kroppen kan gi utslett.


En kropp utslett kan dukke opp som små, røde, kløende eller ikke-kløende. Beskytt utslett med klær, ved å bruke hansker om natten og trimming . Som regel er det ikke alvorlig, men det kan være et faresignal. Det sprer seg over kroppen, er rødlige og klør.


Utslettet kan klø, og varer i én til tre uker.

Det mer utbredte utslettet ved Pityriasis rosea, som oppstår etter den primære. Utslettet kan klø, men klør vanligvis ikke mye. Våknet opp i dag med utslett over hele kroppen. BufretLignendeEt utslett på penishodet trenger ikke bety noe som helst.


I dag fikk jeg noe slags utslett på hele overkroppen, både ryggen og magen, armene og lårene etter jeg trente. Det klør ikke da, og de er små og store ovale flekker. Har i det siste fått noen røde prikker på overkroppen som irriterer meg! Ikke klør de, ikke er de store, men det ser jo så stygt ut! Kløe kan være ganske irriterende, likeså om det kommer utslett på huden i tillegg.


Andre hudutslett kan komme av allergi overfor noe man har spist, bruk av medisiner eller hudkontakt med noe man ikke tåler. Etter tre-sju dager vil vanligvis overkroppen bli svakt rødfarget og småprikket. Klarer du å styre unna stoffer du er allergisk mot, vil du ikke få utslett.


I vårt land er tørr hud som sprekker, flasser og klør en av de vanligste hudlidelsene. Med riktig behandling kan du bli kvitt utslett og eksem på kroppen og i. En viktig del av behandlingen er å ikke klø seg når man har fått eksem. Mange nordmenn plages med kløe i huden, utslett på kroppen og utslett i ansiktet. Derfor får du vanligvis ikke skabb når du for eksempel håndhilser på noen. Du kan klø over hele kroppen, men voksne får som oftest bare utslett på noen få . De siste ukene har jeg begynt å klø mer og mer sånn at det både er sjenerende om dagen og at jeg ikke får sove om . Voksne får vanligvis tørre og skjellende utslett, som regel i hud som ligger.


Noen ganger skyldes kløe i huden sykdom andre steder i kroppen. Mange utslett som oppstår hos barn og spedbarm er ufarlige, plager ikke barnet, og går over av. Utslettet kan oppstå stort sett på alle deler av kroppen, bortsett fra i håndflater og på fotsåler.


Mollusker kan både klø, være vonde og ømme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg