torsdag 14. januar 2016

Behandling av herpes

Begge variantene av herpes, både HSV-og HSV-kan smitte til underlivet. Uten behandling kan du oppleve at det kommer nye sår, og at du har . Herpes genitalis (kjønnsherpes) er en svært vanlig forekommende seksuelt overførbar sykdom.

Behandling kan lindre plagene, men fjerner ikke viruset. Symptomer på herpes i underlivet; Behandling av herpes i underlivet; Gravid med herpes i underlivet; Hva kan jeg gjøre for å hindre at jeg smitter andre? Herpes simplex hudinfeksjon (HSV) er en virusinfeksjon i hud og på slimhinner.


Genital herpes er en seksuelt overførbar sykdom.

Det første utbruddet kan være svært smertefullt for noen, mens andre merker ikke at de er smittet. Jeg gikk med utbrudd lenge før legene fant ut hva det var. Det tok derfor tid før jeg startet på behandling . Herpes kan også overføres til kjønnsorganene gjennom munnsex, hvis.


Ved et kraftig og plagsomt utbrudd kan kjønnsherpes behandles med . Tidlig behandling er viktig for at den skal være effektiv. Faguttrykket for forkjølelsessår er herpes labialis, det betyr leppeherpes, men munnherpes er også et . Herpes i underlivet (kjønnsherpes) er en av de vanligste seksuelt overførbare. Det er ikke påvist fosterskadelige effekter ved slik behandling.

GENITAL HERPES: Særlig kvinner får smerter nedentil ved kjønnsherpes. Hud- eller slimhinneinfeksjon med herpes simplex-virus (HSV) type I eller type II. Gi 5–døgns behandling med for eksempel valaciklovir (Valtrex ) tabletter . Dersom du får symptomer på herpes, kan du få antiviral behandling i form av tabletter, vanligvis i fem dager.


Gå til Behandling - Lokal behandling med antivirale kremer kan mildne residiverende herpesutbrudd ved tidlig bruk. Genital herpes viser seg på kjønnsorganene og ved endetarmen. Legen kan sette i gang en behandling mot herpes. Snakk med fastlege eller en spesialist hvis du vil ha behandling mot herpes. Det er også fint å vite at det første utbruddet vanligvis er det verste, . Alle vira tilhørende herpesvirusgruppen etablerer en latent fase etter primærinfeksjonen og kan senere reaktiveres og gi nye symptomer.


Informasjon om rsak og behandling av herpes i underlivet. Informasjon om årsak, symptomer og behandling av herpes i huden. Det kreves sjelden behandling ved munnherpes, men man bør holde det rent og tørt . Ved herpes zoster over flere dermatomer, uttalte smerter tidlig i forløpet, zoster i. Behandlingen bør hos immunkompetente startes innen timer etter utbrudd.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg