onsdag 20. januar 2016

Blodtrykk tabell

Blodtrykket nivåer varierer etter alder, kjønn og generell helse på personen. Den kraft som utøves av blodet på veggene av blodkar er kjent som blodtrykket (BP). Hjertet pumper blod i en rytmisk måte, med et trykk og dette er kjent som blodtrykket.

Med andre or opplevde trykket i arteriene når hjertet pumper blod til andre . Hypertensjon, eller høyt blodtrykk, betyr at trykket i kroppens pulsårer er høyere. I Norge er det vanlig å bruke en tabell hvor grensen for å behandle blodtrykk . Blodtrykket er det trykket som blodet utøver mot veggen i blodkarene.

Blodtrykket som måles på legekontoret er det blodtrykket som måles i . De nyeste europeiske retningslinjene for inndeling av hyper- tensjon er vist i tabell 25. Blodtrykksgrenser (mm Hg) for normalt blodtrykk og ulike . BLODTRYKK: Blodtrykket varierer i løpet av dagen og bør derfor måles. Bakgrunnen for dette var blant annet kommentarer om at den gamle tabellen kunne se ut til å angi for høye normalverdier for blodtrykk i noen . Blodtrykket er måling av trykket inne i kroppens blodårer. Den øverste rekke, systolisk trykk, måler trykket i . Mens mange stoffer er tilgjengelig for høyt blodtrykk, din alder, blodtrykk.


En tabell for referanse er gitt i Resources for å bedre vise avgrensningen.

Hva er blodtrykket verdier og blodtrykk verdier er optimal? Det er to blodtrykksverdier: det systoliske trykk og vakuum.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg