tirsdag 19. januar 2016

Bli gravid fort

Sex på riktig tidspunkt av syklusen er en fordel, men blir det for mekanisk kan dere miste lysten og resultatet kommer ikke nødvendigvis fortere enn det ellers . Hvordan bli gravid fort og enkelt uten stress og mas. For mange par tar det lang tid å bli gravid.

Har man mye sex, øker det lysten også, og dette stimulerer igjen . Mogsta som har født seks barn selv, legger til at det kan være lurt å ikke stresse med å bli gravid - selv om hun har forståelse for at det kan . Er du sååå klar for å bli gravi men vet ikke når du skal slå til? Det er faktisk et par triks som kan være verdt å forsøke .

Hvor fort og lett du blir gravid vil komme an på en rekke ulike faktorer. Noen av dem er helt eller delvis utenfor din kontroll, for eksempel din . Men først og fremst må man bli gravi og når man først har bestemt seg ønsker. Nå er det kanskje lett for meg å si, som ble gravid veldig fort. Bare en av fire lykkes i å bli gravide den første måneden de prøver.


Visste du at det er flere ting man selv kan gjøre for å øke sjansen for å bli gravid? Det er mye som skal klaffe for å bli gravid. Dersom du er på søken etter tips til hvordan du blir gravid er du på rett sted - Spiren Fertilitetsklinikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg