fredag 8. januar 2016

Hvor lenge etter samleie kan man ta graviditetstest

Hvor lenge etter samleie kan man bli gravid? På noen graviditetstester står det at man kan ta testen og få et resultat å stole på etter ca. I tillegg bør man ta morgenurin som gir sikrest svar.

Det finnes flere ulike prevensjonsmetoder og det kan være vanskelig å velge blant dem. Hvor lenge må man vente etter samleie for å ta en graviditetstest? På noen tester står det at man kan ta testen og få et resultat å stole på etter ca.


Hvor lenge etter ubeskyttet sex kan ma ta en graviditetstest.

Hvor tidlig etter samleie vises det på en test at du er. Hvor kjapt etter eggløsning kan man ta graviditetstest og få positivt. Hvor kjapt etter eggløsning kan man ta graviditetstest og få positivt utslag?


Hvorfor må noen sove lenge for å fungere, mens andre nesten ikke treng. Hvor lang tid må jeg vente før jeg kan ta en graviditetstest for å sjekke om jeg. Selv om nivået av hCG er størst i morgen urinen så kan man ta en . Bilde av en dame som studerer en graviditetstest. Hvor lenge må du vente før du får et sikkert resultat.


Når på dagen bør man ta en graviditetstest?

Også lurer jeg på hvor raskt etter samleie man kan . Den eneste testen som viser deg hvor mange uker. X) MYTE: Du kan ikke bli gravid hvis du har samleie under menstruasjon. Så hvis du har en kort syklus, la oss si på dager, vil du sannsynligvis ha eggløsning lenge før dag 14.


En graviditetstest kan vise riktig resultat ti dager etter befruktningen. Kan man alltid ta aktive piller om man glemmer en p-pille, så er man trygg?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg