tirsdag 19. januar 2016

Feberutslett barn

Papuløst virusutslett kjennetegnes også som Gianotti-Crosti syndrom. Gianotti-Crosti syndrom er et ganske vanlig ufarlig utslett. Det er flere årsaker som kan gi akutt eller kronisk utslett i ansiktet hos barn.

Atopisk ekseVanligste årsak til kløende utslett hos spedbarn. Typisk for utslettet er at barnet har alle stadier av utslettet på kroppen samtidig. Barnet har ofte blemmer i hodet, ansikt, overkropp og den delen . De vanligste infeksjonene med blemme-utslett hos barn er: 1.

Dette er en virusinfeksjon, vanligvis med et virus som . Gutt på år som har noe kviselignende utslett. Enurese – ufrivillig vannlatning hos barn . Utslett opptrer i mange varianter og kan være symptom på en rekke. Jeg lurer på om kan barn kan få kviser, eller kan det være noe annet. Datteren min har vært urolig i magen og har fått utslett i bleieområdet.


Oftest (makulopapuløst) morbilliformt, dvs ligner på meslinger (Morbilli). Ledsagende symptomer som kløe eller feber? Andre i barnets nærhet som også har utslett?

Les også brosjyren: GODE RÅD når barnet ditt har utslett. Utslett eller forandringer i huden hos barn er svært . Dette er en oversikt over noen vanlige utslett og hudforandringer som kan opp- stå hos små barn . Tredagersfeber rammer først og fremst barn under år. Barnet får høy feber, men ingen andre symptomer i 3–dager. Etter feberen får barnet et blekrødt utslett . Utslett skyldes at huden reagerer på en påvirkning, enten det skyldes en.


Hos små barn med utslett bør man ha lav terskel for å kontakte lege. Bemerkning, Barnet er ikke lenger smittebærer når alle skorpene er tørket inn. Småprikkete utslett, først under armene på siden av brystet, siden på mage og . Når barn får feber bør foreldre være spesielt observante på rask forverring av allmenntilstand det første døgnet, eller om det kommer utslett som ikke går bort om . Utslett på barnekroppen kan være vanskelig å tolke.


Barn og ungdom med denne sykdommen har høy feber og veldig dårlig allmenntilstand.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg