torsdag 28. januar 2016

Tveita senteret

Trivelig nærsenter med butikker og servicesteder. Her finner du også flere helsetjenester som tannlege, lege og fysioterapi. Tveita Senter er et av Oslos største kjøpesentre, med en omsetning på 7millioner kroner i 2008.

Kjøpesenteret ligger på grensen mellom Alna og Østensjø . På Tveita Senter får du alt du kan tenke deg! Butikken ligger sentralt på Tveita senter som har alle fasiliteter. Om senteret: I over år har Tveita Senter vært en viktig møte- og handelsplass for Tveita-området.

Senteret ble bygget i 19og var Norges første overbygde . Du finner blomster til hverdag og fest i vår blomsterbutikk i OSLO, Mester Grønn Tveita Senter. Bestill på nett og få levert blomster på døren i OSLO eller hent de i .

Apoteket ligger på Tveita senter og er apotek for hele bydelen. Apoteket har et stort og innbydende selvvalg og våre erfarne ansatte hjelper deg gjerne med å . Buddy Tveita finner du på Tveita Senteret. Vi holder til rett ved inngangen og parkeringen.


Veldig praktisk ved handel av tunge fôrsekker! Tveita Post i Butikk, Coop Extra Tveita Senter. Som Plusskunde hos Bogerud Tveita Senter vil du motta eksklusive tilbu informasjon om nyheter i butikkene og invitasjoner til arrangementer rett på sms og . Velkommen til HairShop Frisør på Tveita Senteret i Oslo. Velkommen til Nikita Hair på Tveita Senteret!


Vi er eksperter på vårt felt og elsker å snakke med deg om ditt hår. Kampen om kundene handler først og fremst om å skille seg ut mot andre kjøpesentre. Tveita Senter kome til Futatsu Industries for . Tveita senter åpnet i 197 og var det første kjøpesenteret som ble bygget med overbygget torg, dvs.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg