onsdag 20. januar 2016

Amfi flekkefjord

Velkommen til AMFI Flekkefjord - ved rutebilstasjonen i Flekkefjord. Koordinater: 58°17′37″N 6°39′57″Ø Amfi Flekkefjord er et kjøpesenter i sentrum av Flekkefjord. Kjøpesenteret har butikker og et areal på omkring 000 .

Apotek 1s hovedmål er å vise vei til kloke helsevalg og bedre livskvalitet. Vi legger vekt på personlig service og å stimulere våre . Spor Senter, 44Flekkefjord 07. Mandag: Tirdag: Onsdag: Torsdag: Fredag: Lørdag: Søndag: Kontakt Ringo .

AMFI Flekkefjor Man - Fre: 1000-200 Lør: 1000-180 18. Amfi inngikk avtale om drift og forvaltning av AMFI Flekkefjord i 2007. Eierne av senteret er Forbrukersamvirket Sør SA, Sørlandet Eiendom AS (Norgesgruppen) . Zavanna i Vest Agder er ZAVANNA AMFI, Flekkefjord i AMFI FlekkefjorJernbaneveien 1 44FLEKKEFJORD. Amfi Flekkefjord og Sameiet Spor frir til Flekkefjord kommune – og ønsker å ta i bruk kommunal grunn på Verven til parkeringshus og flere butikker. Lina Moen (5) var en av de heldige som fikk seg en figur laget av ballonger da det var ballongfest på Amfi Flekkefjord lørdag.


Senterleder Rune Eriksen gir vedkommende som tagget på Amfi Flekkefjord frist til helgen med å melde seg. Amfi er en del av Olav Thon Gruppen, og et ledende selskap innen drift og forvaltning av kjøpesenter i Norge. Flekkefjord Telefon: Telefaks: E-post: amfi.

Bruk gjerne #amfiflekkefjord når du har bilder fra senteret :) Kontakt oss på epost: rune. Adresse: Jernbanevein 1 44Flekkefjord. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Finn priser, åpningstider og kart for all parkering i AMFI Flekkefjord i Jernbaneveien og for alle andre parkeringsplasser, gateparkering, parkometere og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg