torsdag 21. april 2016

Bacimycin pudder

HVA BACIMYCIN ER, OG HVA DET BRUKES MOT Vær oppmerksom på at legen kan ha. Bacimycin salve er en sårsalve til bruk lokalt ved overflatiske hudinfeksjoner. Bruk Bacimycin for å minske risikon for infeksjoner ved sår, eksemer og .

Hvor får dere kjøpt bacimycin-pulver nå om dagen? Det er råtte dumt å drive å bruke antibiotika(bacimycin) når du ikke selv vet hva som foregår, dette er . Det pudderet er til behandling av infeksjoner og sår på overflaten . Babyen har blitt sår i valkene rundt halsen.

Signe Sangnæs - Egentlig et generelt spørsmål til alle. BufretEgentlig et generelt spørsmål til alle apotek - hvorfor tas ikke Bacimycin pudder inn lenger. Helt supert på sår og salven er langt fra det samme. Bacimycin er et reseptfritt legemiddel til behandling av infeksjoner i sår på hudoverflaten. Salven inneholder et antibiotikum (bacitracin) og et antiseptikum . Bruk Bacimycin for minske risikon for infeksjoner ved sr, eksemer og.


Det er det litt antibiotika i, samt at pudderet bidrar til å tørke ut. Gutten vår har utslett overalt, så han får . Sink Bacitracin har liten anvendelse i human-medisin, i det vesentlige bare i sårdesinfiserende preparater, som Bacimycin ‚ salve og pudder og tilsvarende . Bacimycin salve og pudder er fint å bruke. I går oppdaget jeg noe bak på hasen til Angel, exoticjenta. Er vel nettopp det med pusting som gjør dette såret vrient. Leste litt rundt, og skal prøve å skaffe Bacimycin-pulver på mandag.


Men jeg ser du nevner bacimycin pudder, dette finnes ikke på apoteket lengre. Renser med klorhexidin og strør på bacimycin-pulver som jeg fikk på sykehuset. Noen som har andre tips til hva jeg kan gjøre? Skal du bruke noe annet enn ordentlig vask, så er Bacimycin pudder(tm) fint.


Strø det på nyvasket, tørket sår og legg over et plaster.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg