fredag 29. april 2016

Hudpleie tromsø

Hvert enkelt hudproblem og hudtype analyseres og behandles individuelt, og du får alltid et . Våre topp kvalifiserte terapeuter vil gi deg den beste veiledning og skreddersy et behandlingsprogram for deg, basert på behandling i klinikk i kombinasjon med . Hudpleie - frisørsalong, frisør, dameklipp, hårklipp, frisørsalonger, hårprodukter, herreklipp, hudpleie, hårpleie, brudeoppsett - Finn firmaer, adresser, .

Dette er en hjemmesiden av Ansikta Medica, medisinsk hudpleieklinikk i Tromsø, drevet av leger med spesialutdanning i kosmetisk dermatologi. Har endel kviser på haken, og tenker kanskje at det kan være . Vi kan tilby utredning og behandling av både medisinske og kosmetiske problemstillinger. Du finner oss i Jekta Storsenter i Tromsø.

Fredrik Langesgate 90Tromsø Telefon 64. Velkommen til hudpleiesalongen ved Vitusapotek Jekta på Jekta Storsenter i Tromsø! Alle våre behandlinger utføres av autoriserte hudterapeuter med høy . Det er registrert skole som tilbyr studiet, fordelt på studiesteder.


Det er registrert relaterte studie, og det finnes relatert yrke til utdanningen HUDPLEIE. Disse skolene tilbyr FRISØR (Frisør og hudpleie) i Tromsø. Vis alle steder, Asker, Bærum, Lillestrøm, Ås, Arendal, Grimsta Lista, Drammen, Hønefoss, Kongsberg, Alta .

Dolce Vita Hudpleiesalong, Tromsø, Norway. Hudpleiesalong som tilbyr klassisk hudpleie, medisinke behandlinger av. Kurs i hudpleie i Troms - Her finner du forskjellige utdannelser og kurs i hudpleie. Du finner kurs for spray tanning, hudterapi, kopping og mye mer.


Søkeresultater makeup-artist-skjonnhet-hudpleie i Tromsø. Bestill frisørtime, kjøp hårprodukter, hudpleie og makeup. Du finner oss midt i gågaten i Tromsø vis a vis domkirken på gateplan.


Vi er et engasjert team som består av to leger og en hudterapeut med stor interesse for skjønnhet og hudhelse. Vi tilbyr avansert hudpleie og ønsker at våre .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg