fredag 8. april 2016

Plutselig uren hud

Men i følge hudlegen er den vanligste årsaken at . Jeg har hatt snill og fin hud i årevis - hadde kun små hudproblemer i puberteten også. Men nå, i en alder av 2 har jeg plutselig fått så uren hud!

Plutselig veldig plaget av kviser i pannen - Velvære. Plutselig kviser i voksen alderinnlegg24. Disse hormonene kan forårsake kviser og uren hud - KK.


Disse hormonene kan forårsake kviser og uren hud.

Lurt å følge med på - særlig hvis du sliter med akne i voksen alder. At du plutselig får uren hud i voksen alder har en forklaring. Dette er et viktig mineral for hud og hår, og du vil se det på kroppen om du. A-vitamin om man er plaget av kviser og uren hud.


Hver eneste sone i ansiktet ditt får kviser av forskjellige årsaker, mener hudlegen Joshua Zeichner. For noen er problemet over når man er ferdig med puberteten, for andre igjen varer kvisene langt inn i . Tips mot uren hud - Off topic - Fitnessbloggen-forumforum. Fitnessbloggen › Off topicBufretLignende4.


Har begynt å slite forferdelig med uren hud i det siste. Kviser er så vanlig at de færreste tenker på det som en hudsykdom, men for mange. Dersom du plutselig får kviseliknende problemer i voksen alder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg