torsdag 7. april 2016

Øreverk symptomer

Ved nattlig øreverk uten at barnet er påfallende sykt, er det som regel unødvendig å kontakte lege i løpet av natten. Symptomer på ytre øreinfeksjon er først og fremst kløe og . Grunnen til at jeg lurer er at det ikke bare er kjempe kjempe vondt i øret på venstre side, men jeg har litt . De vanligste symptomene er øreverk og feber. Dersom trommehinnen sprekker, kan du se væske som renner ut av øregangen.


De vanligste symptomene er: Smerter i øret (pga. økt trykk i mellomøret); Feber; Uro; Forbigående nedsatt hørsel; Generelt . Smerter sammen med feber og redusert allmenntilstand dreier seg ofte om mellomørebetennelse.

Et råd mot øreverk er å dryppe noen dråper matolje på en bomullsdott og putte den inn i. Symptomer på dette er stort sett hørselstap eller trykkfornemmelse i øret. Man kan også få en akutt mellomørebetennelse med virus eller . De mest åpenbare symptomer på en øreverk forårsaket av en øreinfeksjon er smerter og feber. Spedbarn og svært små barn kan ikke være i stand til å fortelle . Barnet får feber, vedvarende øresmerter og generell sykdomsfølelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg