onsdag 13. april 2016

Sår hals

En sår hals er ofte det første tegnet på en forkjølelse, og ingenting er så kjedelig som å bli sengeliggende med rennende nese og et hode fullt . Sår og vond hals er smertefullt og er ofte et av de første tegnene på forkjølelse, influensa eller halsinfeksjoner. I de fleste tilfeller skyldes det virusinfeksjon og .

Trenger du kjerringrå tips og hjelp om sår hals, hoste samt sår hals, forkjølelse, vond hals, stemmeløshet, hovne mandler eller vondt i . Sår hals kan være det første tegnet på en forkjølelse, og tilstanden vil vanligvis gå over på noen få dager (3-dagers halsesyke). Her er fire tips for å lindre eller bli kvitt vondt i halsen. Vond hals er som oftest helt ufarlig og går som regel over av seg selv, men kan være ubehagelig.

Vi har samlet våre beste råd for lindring av vond hals. Initial slapphet, hodepine og feber, senere halssmerter og foetor ex ore. Hva gjør jeg for å få halsen min bra fortest mulig? Sår hals kan være det første tegnet på en forkjølelse, og tilstanden vil vanligvis gå over på . Kjenner du at en influensa er på vei, har sår hals eller er forkjølet, kan du forsøke disse rådene.


Stakkars deg, det er så vondt med skikkelig sår hals. Et triks er å lage en saltvannsblanding, ca.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg