tirsdag 12. april 2016

Blodsukkermåling

Ved å lære deg egenmåling av blodsukker kan du få bedre innsikt i egen sykdom, få hjelp til bedre regulering og dermed . Måling av blodsukker er vanlig og ofte svært viktig hvis man har diabetes eller andre sykdommer som kan påvirke blodsukkeret. Velkommen til den offisielle FreeStyle Libre hjemmesiden – med en revolusjonerende ny teknologi som gjør at dagene med rutinemessig blodsukkermåling ved .

For at en skal kunne stole på en blodsukkermåling, er det viktig at en lærer seg hvordan dette gjøres. Selv om dagens apparater er veldig enkle . For at du skal ha nytte av blodsukkermålinger må du måle blodsukkeret på riktig måte. Personer med diabetes har stor nytte av riktig blodsukkermåling for å få en bedre styring av egen sykdom.

Du kan ikke dosere insulinen riktig med mindre du vet hva blodsukkernivået ditt er. De viktigste tipsene for riktig blodsukkermåling. Samle alle måleapparater, slik som blodsukkerapparat, teststrimler, lansettpenn og lansett, dagboken din og en penn. Til brukere som kun trenger grunnleggende og skånsom blodsukkermåling. For bruk med FreeStyle Precision Neo blodsukkermåler.


Selv om det går fremover med tradisjonell blodsukkermåling, er slike målinger bare. Blodsukkermåling brukes for å måle blodsukkernivået, og gjøres med en .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg