onsdag 6. april 2016

Hvor er prostata

Hvor i kroppen ligger prostata og hvilke funksjoner har den? Prostata har bare funksjon i forplantningen, den har ingen funksjon i mannens . Men lurer også på hvor langt inn jeg må med en finger for at det skal gjøre godt for han?

Merker liksom at han blir enda mer tungpustet av . Prostata, kjertel hos mannen som ligger dypt i bekkenhulen bak. Prostata (norsk: blærehalskjertel) er en kjertel hos menn og hanndyr, beliggende under urinblæren og rundt urinrørets øverste del. Resultatene av utredningen du har gjennomgått har vist at du er i middels- eller høyrisikogruppen.

Det er ikke mulig å si i hvilken grad din risiko for å dø har økt . Hvor er prostata - posted in Helse: Hvor er det prostata er? Hvis den er, hva er da den kulen rett under penisen langs . Få informasjon om undersøkelse, diagnose, hvordan kreft i prostata. Prostata er en del av det mannlige kjønns- og urinveissystemet.


Det er et lite organ, en kjertel, som ligger like under mannens urinblære. Hvis patologen finner kreft, er neste punkt å bestemme hvor aggressiv den er. Noen urologer bruker nå MR undersøkelser (Magnetkamera) av prostata for å .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg