torsdag 28. april 2016

Behandling av arr

Et arr består av bindevev, dette gjør at huden i et arr er svakere og mindre elastisk enn normal hud. Et arr vil i starten være rødt, litt hardt og det hever seg ofte . Kenacort er førstevalg til behandling utstående arr er injeksjon med kenacort.

Medisinen glatter ut fortykkede arr gradvis med mål om å få de flate. Et arr dannes når man får et sår eller kutt som går i huden. Behandling med Encore-laseren medfører utglatting av hudens rynker og arr samtidig med at man får sin ungdoms teint igjen.


Plastikkirurger forsøker å plassere arrene på steder hvor de vil være minst mulig synlig.

Arr er noe som oppstår etter skader på huden. Huden i et arr er mindre elastisk enn normal hud og er også svakere. Hvis det er snakk om aknearr eller arr fra fjerning av tatovering, burde de behandles med en gang det oppstår. Oslo hud- og laserklinikk tilbyr behandling av arr fra tidligere utbrudd av akne med fraksjonert laser, medisinsk kremprogram, IPL og Restylane. UNNGÅ ARR: For å unngå stygge arrdannelser er det viktig at du behandler såret riktig i. Har du gode erfaringer med behandling av arr?


KVISER: Det er ikke mulig å fjerne arr, men ifølge ekspertene er det mye. Arr er noe de fleste av oss får i løpet av livet – og kanskje spesielt i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg