fredag 8. april 2016

Influensa symptomer

Ved typisk influensa kommer symptomene brått, med feber, muskelsmerter, hodepine, påvirket allmenntilstand og tørrhoste. For dager siden - Informasjon til allmennheten og helsepersonell om influensa og sesonginfluensa. BufretLignendeHvordan vet jeg at jeg har influensa? Du har typisk flere av følgende symptomer: Hodepine.


Helse › Doktoronline › Forkjølelse › Slik vet du at du har influensaBufretLignende16. Her er symptomene som viser at du ikke bare er forkjølet. Influensa er ikke livstruende for de fleste, men kan være farlig for noen.

Ved typisk influensa kommer symptomene brått, med feber, muskelsmerter, hodepine, påvirket allmenntilstand og tørrhoste, sier hun. Influensa opptrer i epidemier og forekommer hyppigst i vintermånedene. Søk enkelt i alle våre symptom- og sykdomsomtaler . Symptomer på influensa; Slik smitter influensa; Behandling av influensa; Når bør lege kontaktes? Hvordan unngå å smitte andre med influensa; Vaner som . Forkjølelse er en virusinfeksjon i de øvre luftveier, men den er mye mildere enn influensa. Symptomer som snue, sår hals, rennende og tett nese er vanlige.


Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg