mandag 18. april 2016

Varmeutslett voksne

Selv om det er mest vanlig hos spedbarn, så forekommer varmeutslett hos opptil en tredel av voksne som lever i tropisk klima, og det kan sjenere enhver i varmt, . Varmeutslett kalles på fagspråket Miliaria. Det er et utslett som oppstår når man svetter mer enn vanlig.

Ord som svetteutslett og varmeutslett brukes derfor. Hos voksne kan utslett med herpesvirus, såkalt helvetesild (herpes zoster) gi karakteristiske, smertefulle utslett. Mens vanlig hos små barn, spesielt spedbarn, kan et varmeutslett også forekomme blant voksne. En varmeutslett tendens til å danne rundt områder av kroppen .

Jeg har i flere år fått utslett på magen når jeg har trent og blitt varm. Det klør ikke, og er ikke rødlig, men ser ut som massevis av bitte små . ALLERGI: Vanligvis skyldes utslett at en har vært utsatt for et stoff en er allergisk. Hos voksne personer kan utslettet skyldes en infeksjon eller . Dette kan være eksem, herpes zoster, sudamen og så videre.


Det skal ikke mange fysiske anstrengelsene til før jeg er FULL av varmeutslett! Både på beina, armene og hele overkroppen. Selv om varmeutslett er vanlig blant barn, kan det skje med voksne også. Heat utslett, også kalt miliaria, er en hud tilstand som, men ikke like alvorlig som .

Denne tilstanden er også kjent som miliaria, stikkende varme utslett, varme utslett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg