mandag 18. april 2016

Vannkopper hos baby

Vannkopper er en svært vanlig tilstand og forløpet er mildt til moderat hos barn med normalt immunforsvar. De fleste barn får sykdommen i løpet av . Forum › Fellesforum › AnonymforumBufretLignende1.

AnonymforuNår er best at barn får vannkopper? Har hørt så mange si at det aller beste er at de får det mens . Hjelp datteren min på uker har vannkopper, farlig eller ikke. Er det farlig for en mnd baby å få vannkopper?

Helse › Sykdom og symptomerBufretLignendeVannkopper hos voksne. Ryggen på et barn som fikk veldig mange vannkopper. Har det heller ikke noe å si om barnet fikk vannkopper som baby eller før . Svar: Vannkopper er en av de såkalte barnesykdommene. Vannkopper er veldig smittsomt, og er vanligst hos barn.


Min baby på og en halv måned har fått vannkopper i dag. Noen som har erfaringer med babyer med vannkopper? Hvis gutten min er smittet, så bryter det vel ut når som helst nå.


Så da lurer jeg på om noen her har hatt barn med vannkopper som spedbarn?

Meningokokkene kan finnes i halsen hos både voksne og barn - uten at de av den grunn er syke. Barnet kan få vannkopper, men ofte et lett forløp. Vannkopper er en meget smittsom sykdom som spesielt rammer barn.


Sykdommen varer som regel syv til ti dager hos barn og lenger tid hos voksne. Barn smitter hverandre med vannkopper uten at du skjønner det. Mange foreldre må holde seg hjemme med syke barn i ukevis.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg