fredag 29. april 2016

Rødt utslett i ansiktet

Svært mange hudsykdommer kan også ramme huden i ansiktet. Her nevnes først og fremst de sykdommene der utslett i ansiktet er typisk, eventuelt . Informasjon om rsaker, utredning og behandling av utslett i ansiktet.

BasalioGir små kuler eller røde skjellende flekker i huden. BufretLignendeInformasjon om rsaker til utslett i ansiktet. Seborreisk eksem (Talgflodseksem) gir flass i hodebunnen, rdhet i ansiktet, rdhet rundt nesen, skjelling i huden og fet hud. Typisk er skjellende røde flekker i huden. Sliter med et tilbakevendene rødt utslett i ansiktet, det er spesielt lokalisert rundt øyne og munn, men har nå begynt å bre . Har hatt røde prikker og rødhet i ansiktet i rundt måneder, det går litt opp og ned i omfang, men forsvinner aldri helt.


Stressutslett i ansiktet eller på halsen er svært vanlig. Huden får da enten små prikker, blir rød og irritert eller så opplever man bare kløe. Rosacea er en kronisk betennelse som gir rødflammet hud i ansiktet, særlig i pannen,. Dette er utslett av små røde prikker og nupper som etter hvert får puss i seg og ser ut som små.


Brennkopper kommer oftest i ansikt, hodebunn og på hender.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg