tirsdag 12. april 2016

Barn sol

Tips til spill og morsomme ting å gjøre for barn og unge. Uten å ta fra noen gleden over sommer og varme, kommer vi her med råd om barn og sol. Både voksne og barn våkner litt ekstra til live av lyset og varmen fra .

Her finner du lenker til en rekke nettsider som passer for barn, samt sider med. Her vil barn finne tips og rå quiz, spill og oppdrag rundt temaet. Søker du en konkurranse arrangert av Barn - SOL?


På denne siden finner du linker til konkurranser hos Barn - SOL.

Vi lister alle aktuelle konkurranser og nylig . Små barn skal alltid være i skyggen; Unngå å være i solen mellom klokken og 15; Oppsøk skygge; Lette klær og en hatt har god beskyttelse; Bruk solkrem . De aller minste skal ikke eksponeres for sol i det hele tatt. Men selv om barnet er i skyggen, er det viktig at det . Den store, runde, gule solen vår er egentlig en stjerne, og alle stjernene vi kan se på himmelen om natten er forskjellige variasjoner av en sol som vår. UV drakter, UV-trøyer, shorts, badebukser, badeskjørt, badebleier, solkrem, solhatter, solbriller, uv telt og annet. Små barn har tynn hud med lite utviklet pigment, noe som gjør dem mindre motstandsdyktige mot solforbrenning.


Innfør gode solvaner tidlig slik at det blir en naturlig del av det å oppholde seg ute! Vi trenger sol, men langvarig soling og solbrenthet er skadelig.

Brigtsen (barnelege, Oslo universitetssykehus), . Barn Sol - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Sol, värme och solskydd för små barn, spädbarn och nyfödda. Fakta och tips för föräldrar om hur sol påverkar barnet och hur du skyddar . Barns øyne tåler langt mindre sol enn voksnes, sier overlege Ketil O. Eriksen ved Øyeavdelingen på Oslo universitetssykehus. I juli er sola på sitt sterkeste, og barn er ekstra utsatt for å bli solbrent. Derfor er det ekstra viktig å beskytte barna mot solen.


Bruker du solbriller uten UV-filter kan øynene ta mer skade enn om du ikke bruker solbriller. Snarveier: Øyne og sterk sol; Barns øyne; Akutte øyeskader av UV- .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg