torsdag 7. april 2016

Sukkervann baby

Forskning viser at sukkervann i prosent blanding kan roe ned babyer med kolikk. Ute Imhof, spesialist i barnefysioterapi, mener derimot at å . Sukkervann er et gammelt råd som i nyere studier har vist seg å gi en beroligende og lindrende effekt på gråt og uro.

Sukkervannet virker raskt hvis det har effekt . Sukkervann lages ved å løse strøken spiseskje sukker (evt. ved manglende effekt) i dl kokt vann. Tror nok de som sliter kjempemasse med en baby som nesten ikke . Advarer mot å gi sukkervann til babyer -adressa.

Barnefysioterapeuten setter spørsmålstegn ved hva slags interaksjon det blir mellom foreldre og baby når sukkervann tilbys. Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots. Jenta mi har begynt å få vondt i magen, pga luft. Hvor mye sukkervann og hvor ofte skal hun ha? Baby har mageknip - Graviditet, spedbarn og.


Jenny Ringnes i en artikkel på Lommelegen om kolikk hos baby. Kjærkomment når baby bare gråter og ingen ting ser ut til å roe ham. Fra før av er det kjent at sukkervann kan virke smertestillende på spedbarn som nylig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg