tirsdag 26. april 2016

Medisin mot bihulebetennelse

Dette kan ha betydning for hvor godt medisinen virker. Bihulebetennelse går også under de medisinske betegnelsene sinusitt. Bihulebetennelse (sinusitis) er en infeksjon i hulrommene vi har i ansiktsskjelettet omkring nesen.

Smertene blir verre når du bøyer hodet forover, og smertene kan stråle opp mot øyet eller ned i tennene. Det finnes reseptfrie medisiner på apoteket som av og til brukes mot bihulebetennelse, men det finnes ikke nok god forskning som vurderer effekten av disse . Febernedsettende medisin og nesespray kan brukes for å lindre plagene. Nesesprayen Sinoclear er utviklet spesifikt mot bihulebetennelse og inneholder et . Noen som har fått denne medisinen for dette tidligere?


Apocillin brukes iflg felleskatalogen mot bihulebetennelse, men er det virus så nytter . Kronisk bihulebetennelse, - Anonymforum - Forum - Klikk. Farlig med bihulebetennelse når jeg er gravid? Stadig plaget av tilbakevendene bihulebetennelse?


Ved bruk av solhattekstrakt, kamille, c-vitaminer og ved å kutte søtmelkprodukter kan du få . Typiske symptomer ved akutt bihulebetennelse er tett nese, smerter eller trykk over øynene eller i. Og som kjent hjelper ikke antibiotika mot virus. Bihulebetennelse gjør at man blir tung i hele hodet men hjelp mot problemet er ganske enkelt.

Bihulebetennelsen kommer av at bakterier er kommet inn i bihulene fra nesen og starter en. Da kan man få antibiotika som kan hjelpe mot infeksjonen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg