tirsdag 5. april 2016

Apotek lambertseter senter

I Apotek finner du i tillegg til våre legemidler et spennende utvalg av produkter innen helse- og velvære. Hos Boots Apotek finner du i tillegg til våre legemidler et spennende utvalg av produkter innen helse- og velvære. Velkommen til Apotek Lambertseter - et lyst og trivelig apotek med lange åpningstider og parkering rett ved.

Tjenester ved Boots apotek Lambertseter . Ser du etter ◴ åpningstidene til Apotek 1? Finn de siste rabattkoder, telefonnummer og åpningstider for Apotek i Cecilie Thoresens vei i Oslo på Tiendeo. Lambertseter Senter: På Bonial kan du finne alle tilbud fra Lambertseter Senter.

Finn tilbudsaviser fra Lambertseter Senter. Boots har mer enn 1års erfaring fra apotekdrift og produktutvikling og er i dag et av Europas best kjente merkevarenavn og Storbritannias ledende aktør . Lambertseter: Apotek Lambertseter Cecilie Thoresensv. Oslo Telefon: Telefaks: E-post: apotek1. Trivelig nærsenter med butikker og flere hyggelige spisesteder. Lambertseter Senter, Man-fre: 1000-210 søn: 0900-190 søn: 1400-1900.


Annen Etage Lambertseter AS, 20.

Noen av butikkene fra det gamle senteret blir med over i det nye, som Brocca, Tuppen og Lillebror, Apotek Notabene og Lambertseter Ur . Dersom du opplever bivirkninger utover det som står på pakken, bør du informere apoteket eller fastlegen din. Apotek er et komplett apotek som tilbyr et mangfold av trygge produkter og tjenester. Hent i ett av våre 2apotek eller handle i nettapoteket. Lambertseter SenterOSLO11531Apotek LambertseterLambertseter Senter 11OSLO.


Ditt apotek; My skin; VICHY NYHETSBREV; Følg oss på . Lambertseter senter med de fleste service- og forretningstilbud som post, bank, kino, apotek, vinmonopol og butikker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg