fredag 15. april 2016

Symptomer på forkjølelse

Daglige pollenprognoser, info om pollensesonger, nyheter, nærmeste allergispesialist, behandlinger, informasjonsmateriale m. Har du vurdert vaksine mot pollenallergi? Allergivaksine er et svært godt alternativ, ifølge ØNH-spesialisten.

For noen er effekten så god at nesesprayen, . Pollenallergi gir i utgangspunktet ikke grunnlag for ekstra tid til eksamen. Medisiner gir stort sett lite bivirkninger. FÅR ULIKE RÅD: Ifølge en av apotek-kjedene bør du starte med øyedråper eller nesespray om du oppdager pollenallergi.

Pollenallergi, som också kallas för hösnuva, ger besvär som röda, kliande ögon, nästäppa, upprepade nysningar och rinnsnuva. Rennende nese, snufsing, kløe og rødsprengte øyne samt en overveldende tretthet er forårsaket av pollenallergi og skyldes bare. Nordmenn spiser mer medisin mot pollenallergi enn noe annet land i Norden. Omtrent av av oss lider av pollenallergi.


Allergi er definitivt en sykdom, i og med at den kan gi til dels invalidiserende plager. De lokale plagene pollen gir i form av kløe, renning, nysing og tetthet kan . Men det er ikke selve alkoholen som er problemet. Våren banker på og det er mange grunner til å glede seg over det, men de som har pollenallergi er ikke udelt begeistret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg