fredag 8. april 2016

Kløe i underlivet menn

Jeg er en mann i midten av 20-årene med et spørsmål rundt kløe i underlivet. For år siden begynte jeg til tider å klø veldig på pungen og i .

For år siden begynte jeg til tider å klø veldig på pungen og i området mellom . Kløe i underlivet kan være et symptom på blant annet bakteriell vaginose, klamydia (spesielt hos menn), andre kjønnssykdommer eller en soppinfeksjon. De fleste kvinner vil oppleve å få en soppinfeksjon i underlivet. Tips for å forebygge irritasjon, ubalanse og kløe i underlivet.

Menn får sjelden plager av sopp, men kan oppleve at de får små, røde. Ofte kan kløe og sårhet i underlivet være forårsaket av reaksjoner på . Kløe i underlivet er ikke uvanlig og kan skape mye ubehag. Hvorfor klør det i underlivet og hva kan du gjøre for å hjelpe på kløen. Kløe i underlivet er vanligst hos unge, seksuelt aktive kvinner, men kan også forekomme hos eldre kvinner og hos menn.


Noe helvetes innigranskauen jævlig kløe i underlivet. Det er som oftest kvinner som merker sopp i underlivet, men menn kan også ha det selv om de ikke har mange symptomer på det. Sopp er av de vanligste årsakene til kløe i underlivet.


Nesten alle kvinner vil få soppinfeksjon en eller annen gang i løpet av livet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg