fredag 15. april 2016

Forebygge sopp i underlivet

Soppinfeksjon i underlivet er plagsomt - men veldig vanlig. Vaginalkapsler med melkesyrebakterier kan forebygge nye infeksjoner. Det mest kjente forebyggende middelet mot sopp i underlivet er tranebær. Drikk tranebærjuice når du kjenner at symptomene er på vei.


Hvordan unngår du å få sopp i underlivet? Her har vi ført opp de viktigste rådene når det gjelder forebygging: . Et vanlig symptom på sopp i underlivet er utflod.

Og føler du deg skitten nedentil, skal du vite at du faktisk forebygger enklest mulig sopp og generell ubalanse i underlivet ved å unngå . Men hva kan man gjøre for å forebygge slik at man slipper å . Soppinfeksjon i underlivet er svært vanlig. Ellers kan det være forebyggende å smøre seg tynt med soppkrem i hele skrittet (se ovenfor), . De fleste kvinner vil oppleve å få en soppinfeksjon i underlivet. Tips for å forebygge irritasjon, ubalanse og kløe i underlivet.


Du spør hva du kan gjøre for å forebygge soppinfeksjon. Hvordan kan underlivssopp forebygges eller behandles? De vanligste symptomene er kløe i underlivet, rødhet og svie nedentil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg