onsdag 20. april 2016

Influensa forkjølelse

Hva er egentlig forskjellen på influensa og forkjølelse? Flere av symptomene er like, men det er likevel klare forskjeller som skiller den ene fra den andre. Vi opplever oftere å bli forkjølet eller få influensa om vinteren, men i følge Harvards Healthbeat, er det ikke fordi du har glemt lua eller fordi det .

Mange sier at de har influensa når de egentlig bare er forkjølet. Ifølge legen er det store forskjeller på sykdommene. Vinteren bringer med seg en endeløs rekke av forkjølelser - det er noe småbarnsforeldre vet. Det som er verre å vite er om det er en forkjølelse .

Slik vet du forskjell på forkjølelse og influensa. Er du bare kraftig forkjølet eller har du fått influensa? Slik vet du forskjell på forkjølelse og . Mytene om influensa og forkjølelse sirkulerer raskt i vinterkulden, akkurat som sykdommene selv. Det er ikke alltid så lett å vite når man skal være hjemme med forkjølelsen.


Både forkjølelse og influensa er forårsaket av virus, men det er helt ulike virus som . Kanskje har du ligget syk hjemme og lurt på om det er influensa eller forkjølelse. Av og til er det ikke så lett å skille, . Vinterhalvåret byr på forkjølelser for de fleste av oss, og for noen vil vinteren også by på influensa. Plagene kan være like, men det er noen forskjeller på de to . Har du også alltid blitt fortalt at du blir syk om du går ut i kulda med vått hår? Mye av det vi tror vi vet om forkjølelse og influensa er rett og slett .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg