onsdag 22. april 2015

Svir og klør i underlivet

Er ei jente på år, og som har kløe og svie i underlivet, spesielt i skjedeåpningen, men huden er litt betent og øm i hele skrittet. BufretLignendeOpplever du at det klør og svir i underlivet? Da kan det være du har fått en soppinfeksjon.

Mange ulike årsaker kan ligge til grunn for sopp, blant annet varme og . Selv om du skulle oppleve svie, kløe, hudforandringer eller dårlig lukt så er det. Tilstanden kan gi en sviende og kløende følelse i underlivet. En soppinfeksjon i underlivet er noe de fleste kvinner opplever én eller.

I tillegg til kløe, er det mange som opplever at det brenner og svir i det . Smerter, svie, kløe og dårlig lukt er underlivsplager du skal gå til legen med. Sannsynligvis er det underlivssopp eller løpske bakterier, men det . Det svir litt inn i skjede gangen også. Da får jeg få tak i noe på apoteket så fort som mulig, for det KLØR og . De siste dagene har jeg vært ekstremt plaget med svie og kløe i underlivet.


Det er utrolig ubehagelig og vondt og jeg vånker flere ganger om natten av dette.

Det svir og klør i underlivet mitt, har hvtaktig og klumpete utflod. Svie, kløe og irritasjon i underlivet er fryktelig plagsomt. Noen ganger er årsaken en soppinfeksjon, mens andre ganger kommer kløen av forstyrrelser i skjedens . I noen tilfeller kan en også bli rød og sår. Noen kvinner opplever smerter under samleie.


Gå til Utslett, kløe og svie som følge av seksuelt overførbare sykdommer - Kjønnssykommer kan også være en av årsakene til kløe i underlivet. De vanligste symptomene er kløe eller svie i underlivet og vaginal utflod. Samtidig vulvitt er vanlig, og enkelte har . Mer enn én av tre kvinner vil oppleve smerter og ubehag i underlivet.


Jeg er plaget av sår, svie og kløe rundt skjedeåpningen og delvis på kjønnsleppene. Ofte medfører dette også at du kjenner svie og kløe i underlivet. Noen ganger endrer utfloden seg uten at det klør, andre ganger ser utfloden . Underlivet vårt kan være vanskelig å forstå til tider.


Når det klør og svir i underlivet skyldes det ofte sopp. Først om fremst ved øket utflo dernest ved kløe eller svie. Jeg har en søster som var også er plaget med kløe i underlivet, hun fikk diverse . Kløe i skjede og skjedeåpning, brennende følelse i underlivet, hyppig vannlating og.


Såpevask kan forstyrre pH-balansen; Sterke såper kan gi kløe og svie . Har hatt det de siste dagene, men i natt har det tatt seg opp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg