onsdag 8. april 2015

Strekkmerke

Strekkmerker (striae distensae) er skader i det som kalles for lærhuden. Disse merkene kommer av at huden blir strukket (derav navnet) og er vanlig i puberteten . VANLIG PROBLEStrekkmerker fremtrer som regel i sammenheng med pubertet, graviditet, vektvariasjon eller kroppsbygging. Strekkmerker (striae) skyldes at de elastiske fibrene i underhuden overstrekkes. Strekkmerker ses som rosa til blåfiolette linjer eller bånd på mage, seteparti, . Men det er én ting som kan redusere strekkmerkene betydelig etter svangerskapet.


Strekkmerker eller striae, er en form for arrdannelse i underhuden (dermis), som et resultat av at huden er strukket mer enn den tåler.

Strekkmerker er uregelmessigheter i huden som opptrer som striper, bånd og linjer. Alt om strekkmerker i forbindelse med graviditet, overvekt, pubertet og kroppsbygging. Striae er en form for arrdannelse i lærhuden som et resultat av at huden er . Strekkmerker (striae) er skader som oppstår i kroppens underhud. De opptrer i starten som rosa til blåfiolette striper eller bånd på magen, setepartiet, brystene, . Strekkmerker er skader i den delen av huden som kalles lærhuden, som befinner seg under det ytterste hudlaget. Har du strekkmerker og synes at de er sjenerende?


Her har du flere tips og råd til hjelp mot strekkmerker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg