onsdag 15. april 2015

Vaksine australia

Vaksineanbefalinger fra Folkehelseinstituttet (FHI) og Verdens helseorganisasjon (WHO) ved reise til Australia. Det anbefales vaksinasjon mot ulike sykdommer ved reiser til de fleste øyer i Oseania. Skal du reise utenfor Europa for første gang må du antakeligvis ha flere forskjellige vaksiner.

Les mer om hva du må tenke på når det gjelder vaksiner her! Vaksinering er det punktet som krever mest planlegging, og bør utføres i god tid. Kanariøyene, Madeira, USA, Canada, Australia og New Zealand regner man . Det er anbefalt påfyll av vaksine mot polio, difteri, stivkrampe og kikhoste hvert 10.

Ved alle reiser til land utenfor Vest-Europa, USA, Canada, Australia og New . Hvis du tenker på å lage en tur til Australia må ta hensyn til all nødvendig for å nyte en trygg og minneverdig ferie forholdsregler. Det finnes en vaksine som inneholder difteri, stivkrampe, kikhoste og. Reisevaksiner er anbefalt til alle land utenfor vest Europa, Australia, . Krav og anbefalinger vedrørende vaksinasjon endres løpende, derfor anbefaler vi at du kontakter din egen lege eller nærmeste vaksinasjonssentral for detaljert . Folk som skal reise i Asia (unntatt Japan og Singapore), Afrika, Latin-Amerika, Stillehavsøyene (unntatt Hawaii) og deler av det tidligere Øst-Europa, anbefales å . I 20var Australia et av de første landene som innførte tilbudet om gratis HPV-vaksine. Vaksinen beskytter mot humant papillomavirus, som kan føre til .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg