mandag 20. april 2015

Hanske

Hanske : Katalog over privatarkiv og musikkmanuskripter. Hanske er Nasjonalbibliotekets katalog over privatarkiver, enkeltmanuskripter og brev.

Hanske-Companiet AS er en av landets ledende importører av alle typer hansker og holder til i Drøbak, 30km fra Oslo sentrum. Hansker er klesplagg til å ha på hendene som har rom til alle fingrene, noe som skiller dem fra votter. Hansker som er laget i et tynnere stoff kalles vanter.


Hansker har vært brukt i Europa fra antikken, da først og fremst som arbeidshansker, slik de omtales hos Homer.

Som Norges ledende produsent av vernetøy vet vi at riktige hansker til arbeidsoppgavene er avgjørende for komfort, funksjonalitet og sikkerhet. I dette vinduet skal du finne tabell mfor oppslagsordet hanske.

Hanske fra NRS, Citius og Celsius holder deg varm. Varme hender gir mer padleglede og trygghet. FRI FRAKT OG RETUR – Kjøp hansker til herre på nett – Tøffe herre hansker som holder hendene gode og varme for kjølige dager – Velkommen til Zalando. HÅND I HANSKE: Hallvar Thoresen (venstre) mener Martin Ødegaard og Nederland passer som hånd i hanske. Finn synonymer til hanske og andre relaterte ord.


Hanske i vindstoppende materiale som hindrer kald luft fra å nå kroppen samtidig som det transporterer bort fukt. Holder deg tørr og varm også i iskaldt vær. Lett, luftig og elastisk hanske til bruk i all slags vær. En mer kraftig hanske med mer beskyttelse.


Behagelige hansker for rapellering og sikring.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg