tirsdag 7. april 2015

Sopp underlivet menn

De fleste kvinner vil oppleve å få en soppinfeksjon i underlivet. Tips for å forebygge irritasjon, ubalanse og kløe i underlivet. Vivag Balanse vaginalkapslerSoppinfeksjon: Alt du bør vite om underlivssopp - Lommelegen.

En soppinfeksjon i underlivet er svært vanlig, men du gjør lurt i å gå til. SOPPINFEKSJON: Genital soppinfeksjon er ikke en smittsom sykdom, men friske menn kan få kortvarig utslett på penis dersom den kvinnelige . Sopp er av de vanligste årsakene til kløe i underlivet. Nesten alle kvinner vil få soppinfeksjon en eller annen gang i løpet av livet.

Hvis en er plaget med kløe i underlivet bør en også vurdere mildere. Soppinfeksjon hos menn viser seg som kløe og rødt utslett på penisens forhud. En bør unngå vask av underlivet mer enn en gang daglig.


Ved andre plager i underlivet, eller hvis du er usikker på om . Kløe i underlivet kan være et symptom på blant annet bakteriell vaginose, klamydia (spesielt hos menn), andre kjønnssykdommer eller en soppinfeksjon. Leger tenker vanligvis ikke på sopp i underlivet som en seksuelt overførbar infeksjon, men noen menn kan få utslett på penis etter sex med en kvinne som har .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg