torsdag 30. april 2015

Allergipiller

Vi har et bredt utvalg av reseptfrie legemidler som lindrer plager i øyne og nese ved pollenallergi. Ved plager i både nesen og øynene anbefales behandling . Allergitabletter er en vanlig behandling av allergi.

Det finnes mange å velge blant på apoteket. Advarer mot allergipiller som bakrusmedisin. Forfforffrøydis Braathen. Tabletter selges uten resept kun til behandling av personer over år.

Lokalbehandling i nesen gir raskere symptomlindring enn tabletter, . Forsøker Telfal eller noe sånt som er ganske ny. Hvordan er det med allergipiller og graviditet? Treningsforum › Helse Velvære › Helse og LivsstilBufretLignende15. Noen som har prøvd det meste av allergipiller og kan anbefale noen? Har selv brukt zyrtec som virker, men jeg blir helt slapp og energiløs av . Det er kraftig spredning av bjørkepollen her i dag og det er meldt like kraftig de neste par dagene.


Jeg tar mg Zyrtec og bruker nesespray, . Jeg har allergitabletter pga pollenallergi, men lurer på om disse kan brukes nå når jeg er forskjølet?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg