mandag 13. april 2015

Hudpleie majorstua

OSLO HUDPLEIEKLINIKK AVDELING MAJORSTUA Bogstadveien 4 03Oslo Telefon: 50. Oslo Hudpleieklinikk ble etablert 19i Oslo med klinikker i sentrum, på Majorstua og Grünerløkka og har fokus på estetisk medisinsk hudpleie . Gjelder det behandling for spesifikke hudproblemer som acne, kviser eller pigmentflekker eller bare ren . Den er hurtig og uten smerte i forhold til mange andre tannblekinger på markedet. Optimalt varer det 6-12mn men røyker, snuser eller drikker du mye kaffe ol?


Vi tilbyr behandlinger innen hudpleie, medisinsk hudpleie, fotpleie, negler og make-up training, i tillegg til laserbehandlinger, permanent fettfjerning med . Et kompetansesenter innen Spa – massasje – kroppsbehandlinger – hudpleie og estetisk medisin.

Benytt vårt søkeskjema og søk deg frem til din nærmeste hudpleier eller fotterapeut. Oslo Hudpleieklinikks avdeling på Majorstua, Bogstadveien 4 ligger sentralt i kvartalet mot Kirkeveien og Majorstukrysset. Julegavetips fra Makia Konsept Salong i Oslo på Majorstuen. Beste Hudpleie i Majorstuen, Oslo - Råh Hudpleie, Colosseum Spa, Artesia Spa Majorstuen, Oslo Kosmetiske Lasersenter, Beauté Adorée, Skogen Organics, . Råh Hudpleie RÅH gir meg en følelse av både velvære, lukseriøsitet og hjemmekoselighet. Jeg bruker RÅH som min faste frisørsalong, men . Vi benytter kvalitetsprodukter som Exuviance til hudpleie og Harley Beauty Wax til.


Du finner oss sentralt i Oslo sentrum, lokalisert på Majorstuen. I februar får du rabatt på hudpleie min. Majorstua Hudpleie holder til på besøksadressen Sørlandsvegen 5 86Hemnesberget. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i . Vi er eksperter på vårt felt og elsker å snakke med deg om ditt hår. Vi har Informasjon og regnskapstall for 1bedrifter i bransjen Hudpleie i Oslo.


Her tilbyr vi deg medlemskap i et eksklusivt treningssenter på Majorstuen. Motstrømsbasseng, styrketreningsrom med bredt utvalg av apparater og frivekter, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg