tirsdag 21. april 2015

Trimester gravid

Din graviditet deles inn i tre trimester. Her ser du oversikten over hvor lenge hver enkelt trimester varer. Overgang til nytt trimester representerer .

Andre trimester kalles tradisjonelt den gode tiden. De fleste har ikke så mange plager, og det er trygt å si at man er gravid for den største faren . Les mer om utviklingen i uke 1 1 1 1 1 1 1 1 2 2 2 2 2 2 2 2 og her. Gravid og lurer på hva som skjer uke for uke i første trimester?

I andre trimester har du også hatt tid til å venne deg til tanken, og fått smakt på ordene ”jeg er gravid”. Da føles det kanskje bare koselig å kunne fortelle det til . Tredje og siste trimester handler mye om å bli klar – til fødselen, den nye. Noen ganger starter fødselen for tidlig, eller den gravide får bekkenløsning eller . Gratulerer med graviditeten – nå har du fått ansvaret for et nytt liv! Det er spennende, kanskje litt skummelt, fantastisk og fascinerende. Organutvikling skjer i hovedsak i første trimester, vekst i andre . Hvilken dag, uke, måned eller trimester du er i er ikke noen enkel sak å finne ut av.


Den trygge siden om svangerskap fødsel gravid gravide uke til uke termin . Tredje trimester av svangerskapet (uke 28-40) er en fantastisk periode der. Nå har du har gjennomført to tredjedeler av graviditeten, hva kan du forvente av de .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg