mandag 20. april 2015

Infeksjon i lungene

Sykdommer i lunger og luftveier kan komme av partikler i luften eller infeksjoner. Det finnes en rekke behandlinger som hjelper. Lungebetennelse (pneumoni) forårsakes av en infeksjon med bakterier eller virus i lungene.

Lungene er omsluttet av en tynn bindevevshinne som på latin heter pleura. En infeksjon med bakterier, virus eller sopp kan føre til en betennelse, men man . Vanligvis vil en person med en soppinfeksjon av lungene oppleve slike symptomer som. Noen ganger, en infeksjon som forårsaker brystsmerter, frysninger, . Betennelsen skyldes en infeksjon med bakterier, virus eller sopp. Infeksjon i lungene smitter ved dråpesmitte, altså i hovedsak ved hoste. Mycoplasma-infeksjon i lungene er ikke spesielt farlig, den er mindre alvorlig enn annen type lungebetennelse.


Hvis hosten og feberen vedvarer, så bør din datter til legen på nytt, slik at legen kan lytte på lungene. På sidene nedenfor kan du lese råd om tilstander og sykdommer i lungene og luftveiene. Gjennomgått infeksjon gir livslang immunitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg