torsdag 30. april 2015

Vondt i halsen gravid

Jeg er år gammel og gravid i sjette mn på 5. For to dager siden ble jeg veldig sår i halsen, er varm men har ikke feber. Er det trygt å ta solarium mens jeg er gravid?

Høygravid og halsbetennelse - Graviditet, spedbarn og babytiden. Har hatt vondt i halsen og vært snørrete noen dager, men i natt og i dag har det blitt skikkelig ille i halsen og stemmen er helt . Jeg er gravid 9+uker i dag, og jeg har nå gått med vondt i halsen i uker! Mange medisiner er farlig å ta under graviditet, så har en sår hals mens de er gravide kan være frustrerende og smertefullt å en forventningsfull mor. Det hjelper mot vondt i halsen, og bedøver litt på en måte.


Det skal jeg love deg er ikke farlig når man er gravid. Dersom gravide smittes kan det gi alvorlig infeksjon hos fosteret. Jeg spør selvfølgelig fordi jeg har hatt sår hals de siste par dagene, og klamrer meg til håpet om at det . Jeg sitter her med en ganske vond hals, har vart i dager nå.


Det finnes en type antibiotika som går helt fint for gravide, så det er egentlig. En regel sier at har man hatt vondt i halsen i dager, og man ikke .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg