fredag 10. april 2015

Alkohol og antibiotika

Det er en myte at du ikke kan drikke alkohol når du bruker antibiotika, men du bør være varsom av andre årsaker. Mange myter omkring det å skulle drikke alkohol når man går på antibiotika, ifølge almennlegen. Spørsmålet mitt er om det er farlig å kombinere antibiotika med alkohol?

Jeg har hørt at det kan ødelegge effekten av hele kuren. Kanskje er du en av dem som har lurt på hvorvidt man bør holde seg unna alkohol når man går på . At man i dag sier at man ikke bør drikke under en antibiotikakur er mer. Når det gjelder alkohol og antibiotika, så er dette et spørsmål man .

Sjekk om du kan drikke alkohol når du tar antibiotika. Noen typer er antibiotika er direkte uheldig å kombinere med alkohol. Virkningen av antibiotika kan ødelegges dersom pillene blandes med alkohol. Noen kan også bli veldig kvalme, men allmennlege Jørgen . Så når du spør om kombinasjonen antibiotika og alkohol, så kommer det an på hvilken type du bruker. Noen typer antibiotika må absolutt IKKE . Som du skjønner blir det mye alkohol der, men for uke siden fikk jeg påvist mycoplasma og må gå på en antibiotika som heter Klacid OD . Antibiotikaresistens er et globalt helseproblem.


Utvikling og spredning av resistens kan hindres ved smitteverntiltak og ved nøktern antibiotikabruk.

Mener å ha hørt at man ikke skal drikke alkohol mens man gjennomgår en. Det er noe antibiotika som aldri skal kombineres med alkohol som f. Sammen gir de en nærmest antabuslignende virkning og manblir kvalm, dårlig uvel osv sov. Ifølge ABC Helse og velvære, det er en ubehagelig sammenheng mellom . Alkohol og antibiotika går helt fint sammen. Det er ikke noe problem å drikke hvis man bruker antibiotika.


Det kan være greit å drikke alkohol mens du går på medisin, men noen ganger. Er det greit å drikke alkohol når du bruker antibiotika? Så jeg fikk antibiotika, og beskjed om ingen alkohol på en uke.


Er det da veldig lite smart av meg å drikke litt i helgen, eller bør jeg la være?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg