onsdag 29. april 2015

Svie ved vannlating

Typiske symptomer er svie ved vannlating og gulgrønn utflo feber og noen ganger smerte og hevelse i store ledd. Svie, ubehag og smerter ved vannlating er en ganske hyppig plage hos kvinner. Betennelse i urinrøret (uretritt) kan også gi smerter og spesielt svie ved vannlatingen.

I de fleste tilfeller forårsakes betennelsen av . Det mest typiske symptomet er at man opplever svie og smerter når man tisser. Litt mer om blærebetennelse og svie ved vannlating. Er det nødt til å være en kjønnssykdom hvis det svir når du tisser?

Og hvis jeg nå plutselig skulle få svie ved vannlating, så er det en stor sjanse for at jeg har . Smerter ved vannlatning mann og kvinne, irritasjon og svie ved vannlatning, vondt urinering: Hva er de mulige årsaker? Jeg fikk akutt for en uke siden svie ved vannlating, tenkte ikke noe over det akkurat der og da. Kansje jeg hadde en skade eller noe sånt. Til lege: Magesmerter og svie ved vannlating.


Smerter ved vannlating - Veien til Helseveientilhelse. BufretOm du opplever svie og smerter ved vannlating er det som oftest på grunn av urinveisinfeksjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg