mandag 6. april 2015

Varme sokker

Thermic Powersock er den perfekte løsningen for deg som fryser på beina. Du får alltid varme føtter med Thermic Powersocks! Tenker å grave dypt i lommeboken og investere i elektrisk oppvarmede såler eller sokker for de kaldeste vinterdagene, les 10-minus, der . Vi selger såler og sokker med varmeelement, batteri og fjernkontroll. Ultralight lithium-ion batterier gir deg varme i inntil timer. Her finner du vårt utvalg av sokker og strømper som er laget i de riktige materialene og på den riktige måten for å holde deg varm.


Varmesokker er sokker med varmetråder som får strøm fra et integrert batteri. Mange personer med kuldeintoleranse får varmesokker gjennom NAV . Strømper SokkerHverdagsokkerVarme sokkerUllsokkerLinersokkerAnkelsokkerTåstrømperSkistrømperLøpesokkerKompresjonsstrømperVanntette .

Europris har et bredt utvalg innen raggsokker, ullsokker, Trysilsokker og støvelsokker. Jeg er en ordentlig frossenpinne som aldri klarer å holde meg varm på føttene. Ifølge ekspertene bør du kun bruke ett par sokker - og helst i ull. Varm føttene med et par varme, koselige strømper med herlige prikker.


Sidas Sport har i dag innleggssåler med og uten varme, sokker, gel pads, sandaler, slippers, oppbevaringsbagger for sko til bruk i alle årstider. Strørrelser: - 39-- 42-Varmesokker med batteripakke. Level 1: C 10-14timer Level 2: C 5-5timer Level 3: C 3 . Har fått disse i julegave, de er pakket ut og prøvd to ganger, vasket og pakket ned igjen.


Filtrer: Produsent, Fischer, Lenz, Lill-Sport. Disse elektriske sokkene gir behagelig varme til kilentens føtter ved pedikyr behandlinger. De elektriske sokkene vil også påvirke produktenes effekt da porene .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg