mandag 20. april 2015

Utslett på hender

Vi finner mange av de samme sykdommer i fotsålene som ellers på huden. Men noen hudsykdommer finnes bare i hender eller bare . Var til Legen i januar me noe utslett på oversiden av hendene.

Det kan beskrives som små områder som er hvite (Kansje litt røde rundt) . Informasjon om rsak, utredning og behandling av utslett p hendene. Informasjon om rsaker til utslett p hender og hndflater. Symptomene kan være alt fra et lett, kløende utslett til sterk kløe, hevelse og.

Ved hårvask er det viktig å beskytte hendene mot sjampo og balsam, og det kan . De siste ukene har jeg begynt å klø mer og mer sånn at det både er sjenerende om dagen og at jeg ikke får sove om . Skabb er et hudutslett som skyldes midden sarcoptes scabiei. Eruption ordet selv, er faktisk ikke referere til en bestemt sykdom eller lidelse eventuelle spesifikasjoner. Enhver endring i farge eller struktur på huden kjent . Jeg har alltid utslett inne i håndflaten, av og til oppover fingrenes.


Jeg har det i begge hendene, men vesentlig mer i venstre hånd enn i høyre . ALLERGI: Vanligvis skyldes utslett at en har vært utsatt for et stoff en er allergisk. Vanlige områder for soppinfeksjon er føtter, negler, hender, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg