torsdag 28. mai 2015

Baby solbriller

Behagelige solbriller med maksimal beskyttelse. Solbriller er både mote og en viktig del av å beskytte øynene mot solens skadelig stråler. Vi anbefaler solbriller med mørke linser og god sidebeskyttelse.

Stor test av solbriller til barn i Foreldre barn. Solbriller til baby skrevet i Småtroll 0-år: Kjøper dere det? Lillemor er mnd nå og tenkte på om kanskje solbriller er lurt å ha nå i sommer.


Forum › Termin- og barselklubber › 20› Desember 2014BufretLignende9.

Lurer på om det kan være lurt å kjøpe solbriller til jenta vår. Hun skal jo ikke være i direkte sollys men lyset er jo så. Solbriller er selvfølgelig et viktig tilbehør selv for de minste når solens stråler lyser og kan skade.


Våre solbriller for barn er mer holdbare enn f. Mokki solbriller baby lyseblå M (Blue block Lens ). Mokki solbrille baby turquoise S (Polarisert lens). Mokki solbrille baby turquoise S (Polarisert lens) er en solbrille til baby. Miljøvennlig og komfortable solbriller med høy kvalitet for baby.


Med klarere linser og større pupiller er øynene deres mer utsatt for UV-skade og derfor lager Baby Banz kun solbriller for barn.

Zoobug, Rocket og Baby Banz ble skapt med fokus på barnas øyne. Barnas fantasi fanges i disse fargerike og kreative designene som alle har UV400 . Solbriller og skibriller der beskytter baby og børns øjne imod solens skadelige UVA- og UVB stråler. Solbrillerne er moderne og med brudsikkert glas og stel. Voksne er ikke flinke nok til å bruke solbriller, men enda færre setter.


Minipage Solbrille 0-år Rosa Hvit. Mini page solbrille baby 0-2år blå hvit. Mini page solbrille barn 2-4år sort og grå . Retro Banz Baby er solbriller i retrostil for barn, med klassisk design.


Solbrillene har en strikk som festes bak nakken for å forhindre at barnet får solbrillene av . Baby Banz kom fra Australia i 20med et spesielt formål, å beskytte de yngstes øyne. Solbriller med fleksibel ramme for aktive barn 4-år. Mokki solbrille baby - lyseblå M Solbriller med polykarbonatlinser, med myke etuier hvor også mikrofiberkluter er inkludert. Solbriller baby - Badetøy Truser og støttebelte Babyklær, leker og tilbehør Strømpebukser og tights Ammeklær i ull Amme-BHer Slideshow .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg