onsdag 20. mai 2015

Navle baby

Hovedformålet med å vaske en nyfødt baby, er å fjerne urin, avføring,. Mange lurer på om de kan bade babyen før navlen har falt av, og det går helt bra, men . Når navlestumpen har falt av, kan barnets navle hovne noe opp og fortsatt væske litt.

Her får du tips og gode råd om hvordan du steller negler, navle, hår og hud på. Lurer du på noe angående vask og stell av smårollingen? Eller trenger du noen tips om navlestell eller neglstell? Vi har samlet noen råd og produkter som kan .

Snarveier: Bleieskift; Bading; Stell av navlen før navlestrengen faller av. Tran eller D-vitamindråper (anbefales til baby fra ukers alder); God fuktighetskrem til . Barnet har vanligvis en tynn strikk rundt navlestumpen for å hindre blødning. Hele navlestumpen fra huden og ut, vil løsne etter hvert . Mange kan føle seg usikre den første tiden med baby i huset. Begge mine barn mistet navlen etter dager.


Min baby er fem dager gammel og vi har ikke rørt navlestumpen. Navelstumpen falt av da lillemor var en . Nå er det like før navlestumpen detter av.

Men det som er under er gult og klissete og ser ikke spesielt delikat ut . Er redd hun kan få komplekser for den der . Jonas mista navlestumpen da han var ca uker. Da han var ca uker så vi at han hadde villkjøtt i navlen som ikke ville gro. Efter fødslen sidder navlestumpen tilbage, få jordemoderens viden om pleje af navlestumpen og af navlen den første tid efter fødslen. I løbet af den første uge er der nogle små, praktiske ting omkring det nye barn, der er gode at kende til.


Navlen har grodd fint å vært ok på kontrollene han har v. Hei spør eksperten: Hei, Min lille baby på mnd er så rød inni navelen, og det kommer verk ut. Omsorg for et nyfødt spedbarn navle er vanligvis enkel. The rest av navlestrengen tørker som regel opp og faller av uten problem.


Når den er faldet af og helet op, kan I nu se jeres babys smukke navle. Stedet som forbandt baby og mor i sin tid er fascinerende, også for barnet selv når det . Sønnen vår på år har en navle som står en del ut. Er dette noe vi burde ha oppdaget tidligere, en venninne av meg drev og skulle ha en .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg