mandag 11. mai 2015

Søndagsåpne apotek bergen

Apoteket er vaktapotek for Bergen og omegnskommunene, og har utvidede åpningstider. Bikkja har diare, må på apoteket og kjøpe canicur, men det er søndag! Hudpleiesalong; Vaktapotek; Søndagsåpent apotek; Apotek som fører.

Noen apotek har søndagsåpent med begrenset åpningstid. Se hvilke apotek som har egen hudpleiesalong og tilbyr hudpleietjenester. Tror alle større byer har apotek som er åpent på søndager, hvertfall noen . Vi har apotek tilknyttet vår avdeling i Oslo (Majorstuen og Nationaltheatret), i Fredrikstad og i Bergen (Laguneparken).

Dette gjør det enkelt for deg å hente ut . Her får du en oversikt over alle Apotek i Norge. Apotek 1s hovedmål er å vise vei til kloke helsevalg og bedre livskvalitet. Vitusapotek Nordstjernen i Bergen storsenter er et av våre apotek med egen hudpleiesalong. Vi har også lengre åpningstider enn alle andre apotek i Bergen.


Finn tilbud fra Vitusapotek på Bergen Storsenter, Strømgt. Tilbud fra Boots Apotek, Tilbud Boots Apotek. I foajeen i Sentralblokka på Haukeland finn du eit apotekutsal.


Dei gjer klar resepten din medan du ventar. Storsenter like utenfor Bergen, med over 1butikker og spisesteder, gratis parkering. Meny: – (9-20) Apotek 1: – (– 18) Vinmonopolet: man.


Boots Apotek hverdager 10-1 lørdager 10-15 . Velg et fylke for å se hvilke partier som vil ha søndagsåpne butikker: Velg fylke. Jeg sier: Hold butikkene stengt på søndager, skriver Robert Ingvaldsen i Bergens Tidende. Apotek er kompetansebedrifter, argumenteres det med. Universitetet i Bergen, Det medisinske fakultet.


Apokus, hvor effekten av en ny rådgivningstjeneste i apotek er undersøkt. Dessverre jobbet hun også en stund på Bergens eneste søndagsåpne apotek, så det hendte av og til at jeg måtte gå dit søndag morgen og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg