tirsdag 19. mai 2015

Klamydia i halsen symptomer

Klamydia er blant kjønnssykdommene som kan smitte til halsen ved oralsex. Symptomene i halsen ligner vanlig forkjølelse, med hosting og . Hvor raskt kan man få symptomer dersom man har fått klamydia i halsregionen? De fleste som blir smittet av klamydia er altså uten symptomer, men de.


Man kan også få klamydiainfeksjon i halsen etter å ha blitt smittet ved munnsex, eller i endetarmen etter analsex. Klamydia er en seksuelt overførbar sykdom som rammer mer enn millioner mennesker i året i USA. Klamydia i halsen smitter gjennom ubeskyttet samleie, hvor en av partene allerede er infisert med klamydiabakterien.


Man har også sett at klamydia smitter ved munnsex og analsex, som gir symptomer fra hals og endetarm, men dette er mindre vanlig. Er du blevet smittet med klamydia i halsen, kan du i løbet af en til tre uger udvikle nogle symptomer, der minder om influenza eller halsbetændelse. Klamydia er den vanligste bakterielle seksuelt overførbare sykdommen i USA, særlig blant seksuelt aktive unge mennesker.


Kan man få klamydia eller gonore i halsen hvis man kliner med en person som har disse. Symptomene oppstår 2-dager etter smitte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg