fredag 8. mai 2015

Søndagsåpne apotek

Noen apotek har søndagsåpent med begrenset åpningstid. Apoteket er samlokalisert med Legevakten på Lillestrøm og har åpent alle dager i året (også helligdager 12:- 18:00). Den eneste siden med åpningstider og kontaktopplysninger til alle apotek i Norge.

Døgnåpent Apotek - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Haldensere som MÅ på apoteket på søndag må reise til Fredrikstad. Apotekhar masse lørdags og søndagsåpne apotek, noen timer . Jeg prøvde å søke, men fant ut at både apoteket på Hamar sykehus og på Elverum er stengt. Vitusapotek Hunstadsenteret M - F (L) 10.


Vi har apotek tilknyttet vår avdeling i Oslo (Majorstuen og Nationaltheatret), i Fredrikstad og i Bergen (Laguneparken). Dette gjør det enkelt for deg å hente ut .

Farmasiforbundet mener regjeringens forslag om søndagsåpne butikker vil føre til økende mangel på kvalifisert personell, redusert lønnsomhet . Vitusapotek er en landsdekkende apotekkjede med 2apotek og 15medarbeidere som liker å bruke sine faglige kunnskaper. Dersom du har behov for medisiner under oppholdet i Tromsø, finnes det flere apotek. Hos apotekene vil du også få råd og veiledning for mindre sår, enklere . Apotekforeningen går imot forslaget om søndagsåpne butikker. Rundt halvparten av de ansatte har høyere utdanning i farmasi.


Jeg mener at det er sånn at alle byer har et apotek åpent på søndag. Ikke så mange timene, men i et par timer på ettermiddagen for nødstilfeller . Velg et fylke for å se hvilke partier som vil ha søndagsåpne butikker: Velg fylke. Apotek er kompetansebedrifter, argumenteres det med.


Hele to av tre nordmenn, prosent, sier nei til søndagsåpne butikker. Dersom markedsforholdene gjør at apotek må holde søndagsåpent, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg