torsdag 21. mai 2015

Frikort helse

Frikort for helsetjenester får du når et visst beløp i egenandeler er betalt. Med frikort slipper du å betale egenandeler for resten av kalenderåret. Bestill frikort, se hvor mye du har betalt i egenandeler og hvor mye du må betale for ulike helsetjenester, som lege eller fysioterapeut, her.


Frikort egenandelstak er automatisert, og alle behandlere som utløser egenandeler under egenandelstak må rapportere disse inn til Helfo for registrering i . Det finnes to frikortordninger, én for egenandelstak og én for egenandelstak 2. Har innbygger fått frikort i den ene ordningen . Fra 20slipper du å søke om frikort for helsetjenester.

Frikort for egenandelstak er automatisert fra 1. For dager siden - Det finnes to frikort-ordninger i Norge, en for egenandelstak og en for. Den første ordningen er allerede automatisert, og nå slipper du også å søke om frikort for den andre. Den nye tjenesten trer i kraft mandag via portalen helsenorge. Der kan du klikke på mine egenandeler og få oversikt over hvor mye du . Tjenesten gir deg oversikt over egenandelene du har betalt og om du har nådd egenandelstaket og dermed om du vil få frikort resten av . For pasientene betyr det at de slipper å søke Helfo om frikort slik de må i. Helse- og omsorgsdepartementet har informert om endringene her. Betaler du opp til grensen på egenandelstak I, får du frikort resten av kalenderåret.


Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots. Dersom du har betalt egenandeler opp til et visst beløp, kan du få frikort. Da kan du bestille et frikort, og arbeidsgiveren din henter det el. Et frikort er et skattekort som viser at arbeidsgiver ikke skal trekke skatt. Du må også betale egenandel på medisiner på blå resept.


Ordningen med frikort for egenandelstak ble automatisert allerede i 20og fra nyttår. Frikort for eigendelstak er automatisert frå 1. Frå denne datoen slepp du å søkje om frikort for helsetenester. I Noreg har vi to frikortsordningar, ein for eigenandelstak og ein for eigenandelstak 2. Skal jeg bestille frikort før jeg får jobben eller når jeg vet jeg har fått jobben?


Du får dekket deler av dine utgifter ved behandling hos lege, på poliklinikken eller andre behandlingsinstitusjoner, men du må betale en egenandel. Egenandelstaket for frikort tak er 26kroner i 201 og er foreslått satt ned til i underkant av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg