onsdag 27. mai 2015

Psoriasis symptomer

Psoriasis er en kronisk hudsykdom med et forløp som varierer fra lett psoriasis, der pasienten ikke nødvendigvis merker sykdommen, til alvorlig psoriasis som . For dager siden - Psoriasis er en kronisk hudsykdom som vises som eksem med røde, flassende knuter eller flater på huden. Noen ganger kan det være vanskelig å tolke symptomene på psoriasis.

Hvis symptomene er milde, kan de noen ganger forveksles med . Psoriasis er like vanlig hos kvinner som hos menn og psoriasis kan bryte ut i alle. Det oppstår oftest på albuene, knærne og i hodebunnen, men kan forekomme over hele kroppen. Det finnes ulike typer psoriasis, men visse typer er vanligere enn andre.

Hva er de viktigste symptomene på guttat psoriasis? Symptomene ved psoriasis kan variere over tid. Noen har bare et par flekker om gangen, andre kan ha psoriasis over hele . Det første tegnet på psoriasis er ofte små, røde flekker på kroppen.


Disse sprer seg etter hvert i et sirkelmønster og akkumulerer i flekker med . Psoriasis består av hudsykdommen psoriasis og leddbetennelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg