mandag 25. mai 2015

Hvitt belegg i munnen

Hvis du kikker inn i munnen, vil du kunne se områder med hvitt belegg. Skraper du bort dette belegget, ser du at slimhinnen eller tungen under . Nesten annenhver person rammes en eller annen gang av sopp i munnen.

Vanlige symptomer på sopp i munnen er et gråhvitt belegg på tungen, kinnene og i . Hvitt belegg på tunga kan skyldes flere ting. Senere prøver har vist at alt er normalt i munnen hans, og at bakteriefloraen er normal. Har tunga imidlertid fått et hvitt belegg, kan det være du har en.

Ifølge Norsk helseinformatikk kjennetegnes soppinfeksjon i munnen vanligvis . Trøske gir et karakteristisk hvitt belegg i munnen som noen ganger kan svi og. Soppinfeksjon i munnen er nesten alltid forårsaket av soppen Candida albicans. Sår og blemmer i munnen er normalt forbigående og skyldes vanligvis after. Trøske gir et karakteristisk hvitt belegg i munnen som kan svi og gi ubehag. Trøske er en soppinfeksjon i munnslimhinnen og ses som et hvitt belegg inni munnhulen.


Les mer om hva du kan gjøre selv når barnet har fått trøske, og når . Får endel hvitt belegg i munnen, kan dette skade kinnene? Jeg har snust lenge og mye, og etterhvert begynte jeg å bli sår på .

Hvordan vet man om barnet har sopp i munnen?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg